Catarroja invertirà els diners del Fons de Cooperació Municipal en millorar instal·lacions municipals

L’Ajuntament de Catarroja invertirà 452.000 euros en diversos projetes després d’haver rebut esta quantitat del Fons de Cooperació Municipal. L’equip de govern destinarà 200.000 euros a la instal.lació de nova gespa en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal; altres 23.000 a substituir la gespa artifical del camp de futbol 7; 180.000 a la reparació dels danys ocasionats en el museu Antonia Mir a causa de les tempestes; 37.000 a la millora de les plantes superiors dels dos edificis de l’Ajuntament; 7.000 a l’anàlisi de l’aigua dels pous municipals i 5.000 al renting d’un vehicle per a Protecció Civil.

El sanejament dels comptes municipals ha permés destinar estes quantitats a inversions necessàries en el poble, sobretot a instal·lacions que estaven deteriorades des de feia anys i necessitaven una actuació urgent. El govern municipal ha tingut en compte els criteris de l’oposició i ha inclòs en les inversions les esmenes presentades pel Partit Popular.

L’adequació dels camps de futbol del poliesportiu permetrà tindre en òptimes condicions unes instal·lacions que utilitzen un miler d’usuaris dels diversos clubs locals i que tenen moltes deficiències.

D’altra banda, la rehabilitació del Museu Antonia Mir suposarà que es puga tornar a obrir, després que l’Ajuntament es veiera obligat a tancar-lo a principis d’any a causa dels desperfectes causats per les pluges i la falta de manteniment durant anys.

Negociació amb l’oposició

El regidor d’Hisenda, Juan Carlos Martínez, ha destacat el treball de l’equip de govern per “adequar i tindre en les millors condicions les instal·lacions municipals que, en molts casos, han estat abandonades durant molts anys”. Així mateix, ha agraït a l’oposició “la voluntat de negociar i l’aportació d’idees per aprovar unes actuacions absolutament necessàries per al poble”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *