Catarroja invertix més d’un milió d’euros en programes d’ocupació

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, dedicarà més d’un milió d’euros a programes per impulsar la contractació de personal fins a l’acabament de 2017. L’import, procedent d’ajudes de la Generalitat i també del propi consistori, servirà, especialment, per donar treball a menors de 30 anys i aturats de llarga durada.

Concretament, fins a desembre, seran contractades 72 persones en total. Entre elles, hi ha 13 joves procedents del programa de Garantia Juvenil del SERVEF (Avalem Joves) que realitzaran tasques diverses. També 8 persones, la contractació de les quals està finançada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, passaran a formar part de l’àrea de Serveis Socials com a treballadors socials, educadors, auxiliars d’administració i una agent d’igualtat.

A més, a Serveis Socials, s’incorporaran 9 tècnics encarregats d’elaborar itineraris laborals, és a dir de proporcionar assessorament en la recerca de treball. Com a novetat, l’Ajuntament també ha contractat una persona especialista en abordar la problemàtica dels desnonaments.

D’altra banda, 5 parats de llarga durada provinents del SERVEF s’integraran a les brigades de manteniment de la via pública i 4 joves a les oficines municipals. A totes estes contractacions, s’afegeixen 2 llicenciades en Periodisme i Comunicació Audiovisual en pràctiques, 5 peons agrícoles (SEPE) i 3 auxiliars administratius i una tècnica d’administració general provinents d’una borsa de treball del consistori. Finalment, 21 estudiants procedents del programa “La Dipu et beca” realitzaran pràctiques durant els mesos de juliol i agost al consistori.

Contractar joves i aturats

Segons l’alcaldessa en funcions i regidora d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent, la inversió en ocupació contribuirà a “estimular la contractació dels joves i els aturats de llarga durada”. “A més, amb tot el personal contractat, es reforçaran àrees que l’equip de govern vol estimular com els serveis socials, el comerç, l’esport o l’atenció ciutadana”, ha afegit. Per a Silvent, l’Ajuntament de Catarroja “aposta decididament per generar llocs de treball als sectors més vulnerables i per incentivar el teixit productiu local”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *