Catarroja llança l’edició 2020 de la seua Escola de Nadal

L’Ajuntament de Catarroja, com cada any per aquestes dates, llança l’Escola de Nadal 20/21, la qual es realitzarà, com no pot ser d’altra manera, seguint tots els protocols marcats per les autoritats davant l’actual situació marcada per la COVID-19. Aquesta activitat busca desenvolupar i potenciar les habilitats socials, cognitives, psicomotrius i les relacions intergeneracionals de cada participant.

“L’Escola de Nadal enguany continúa amb el seu objectiu doble de, per una banda, ajudar a les famílies a poder conciliar la vida laboral i la familiar quan tanca l’escola per les vacances d’hivern, i d’altra, per a oferir una oferta d’oci, cultural i social als infants en estes dates. Enguany hem treballat de valent amb la bona experiencia que tinguerem en l’Escola d’Estiu per fer d’aquest un lloc d’esplai i segur, atenent a les actuals circumstàncies per la Covid19”, ha explicat Miquel Verdeguer, regidor d’infància, adolescencia i joventut.

L’horari de l’activitat serà de 9 a 14 hores, i es realitzarà els dies 23, 24, 28, 28, 30 i 31 de desembre, i el 4 i 5 de gener. L’Escola de Nadal està dirigida a xiquetes i xiquets que es troben cursant educació infantil de 2n cicle fins a 6é de primària i estiguen empadronats/des en Catarroja, o els pares/mares treballen a la localitat. Els centres on es realitzarà seran el CEIP Paluzie i l’EPA Esteve Paluzie, amb una oferta de places limitades.

El període d’inscripció de l’Escola de Nadal comença este dilluns 7 de desembre i finalitza el dijous 17 amb un preu únic de 35,00 euros. Per a realitzar les inscripcions s’ha de fer el tràmit de forma telemàtica amb certificat electrònic en la nova seu online de l’Ajuntament de Catarroja. D’altra banda també es pot sol·licitar cita prèvia a l’OIAC i fer el tràmit de forma presencial. Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’entrada.