Catarroja llança una campanya per a incentivar el cens de les mascotes

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Benestar Animal ha llançat una campanya per a incentivar el cens de les mascotes en el nostre municipi. Es tracta d’una mesura dins de la política de Catarroja pet friendly que permet conéixer el mapa local d’animals a Catarroja de cara a realitzar noves campanyes o actuacions dedicades al benestar animal.

“El cens animal ens va ajudar a continuar treballant per a afinar les nostres futures campanyes destinades al benestar animal. El govern municipal es preocupa i ocupa per poder millorar el benestar en el municipi, i les mascotes són també part del veïnat pel que hem de treballar en sintonia, propietàries i Ajuntament en aquesta línia”, explica Beatriz Sierra, regidora de benestar animal.

A més de la informació valuosa per a l’Ajuntament, el cens animal serà molt útil a l’hora de poder trobar mascotes extraviades. D’altra banda, el cens és una condició obligatòria per a totes les mascotes, sent en el cas particular dels animals catalogats com potencialment perillosos, necessària la tramitació d’una llicència especial i una assegurança de responsabilitat civil.

Finalment, el tràmit del cens, que s’haurà de realitzar en les oficines de la OIAC, amb la presentació de la documentació de la mascota, tindrà una xicoteta contraprestació per part de l’Ajuntament, que obsequiarà a les propietàries amb un ós portaborsetes, perquè puguen recollir les caques de les seues mascotes en la via pública.