Catarroja llança una nova edició de la convocatòria d’ajudes econòmiques per a la dinamització del Mercat

L’Ajuntament de Catarroja ha llançat una nova edició de la convocatòria d’ajudes econòmiques per a la dinamització del Mercat interior, una iniciativa amb la qual des del Consistori s’aposta per l’autoocupació, la modernització i la consolidació empresarial del Mercat Municipal com a generador d’ocupació a la localitat.

 

Esta acció, impulsada per l’àrea d’Impuls Econòmic, “té la finalitat de continuar promovent iniciatives de suport als establiments del Mercat i suposen una oportunitat per al creixement econòmic sòlid i sostenible de la ciutat a través del foment del comerç local”, assegura l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.

 

A aquesta convocatòria es recullen dos programes, dirigits als titulars de les parades de l’interior del Mercat. En primer lloc, les ajudes econòmiques a l’activitat amb l’objectiu de fomentar l’activitat econòmica en el Mercat Municipal. La quantia és de 1.000 euros, subvencionant principalment les despeses necessàries per a la constitució de l’establiment.

 

El segon programa són les ajudes de modernització i consolidació de l’establiment per a despeses i/o inversions en equipament realitzades en la parada interior amb l’objectiu de dinamitzar i modernitzar el Mercat Municipal. L’import de la subvenció serà del 100 % del cost de la inversió amb un màxim de 2.000 euros.

 

El termini de presentació de sol·licituds per a l’obtenció de les ajudes finalitzarà el 30 de novembre  i el tràmit s’haurà de realitzar de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Catarroja. Es poden consultar les bases completes a la pàgina web del Portal del Comerciant de Catarroja.