Catarroja millorarà el trajecte per a vianants des de la Universitat La Florida a l’estació de tren

L’Ajuntament de Catarroja reurbanitzarà el Carrer de la Reina i el seu entorn per reforçar l’eix que connecta l’estació de tren amb l’avinguda de la Diputació i la Universitat La Florida. L’objectiu és millorar l’accés per als nombrosos vianants que fan este recorregut a diari.

La intervenció recuperarà l’empedrat del carrer, que havia sigut asfaltat per damunt, el que retornarà al carrer el seu aspecte històric i, al mateix, temps reduirà el trànsit de cotxes. Així, es millorarà l’accés al carrer de la Reina i l’entorn per a vianants i bicicletes.

Les reurbanització, que ja és una realitat al carrer Sant Pere i el carrer Doctor Moliner, afectarà al carrer de la Reina, Juan Domingo i Salvador Giner. Junt amb la reforma de l’Avinguda de la Diputació, l’artèria cultural de Catarroja, esta intervenció pretén crear un eix que travesse la localitat d’est a oest accessible per als vianants amb un trànsit rodat de menor intensitat.

A més, des del carrer Salvador Giner fins a l’estació de tren i la Ronda Est es plantaran arbres per reverdir i donar més ombra a la zona.

Aposta per la mobilitat plural

L’afluència de vianants a la zona és important, sobretot, tenint en compte que molts estudiants acudeixen a diari en tren a Catarroja per a desplaçar-se a la Universitat de la Florida, així com moltes veïnes i veïns que també accedeixen tots els dies a l’estació.

Per a Martí Raga, regidor d’Urbanisme, “les obres són el resultat de la nostra aposta per la mobilitat plural”. “Pretenem que les persones que van a peu puguen fer este recorregut en un entorn de trànsit pacificat sense problemes”, ha explicat. “Volem crear un eix que recórrega el poble i permeta als vianants caminar segurs sense tindre que estar pendents del trànsit”.

Després de l’estiu també es reduirà el trànsit al carrer Paluzié. “Atendre les demandes dels catarrogins per millorar les vies públiques i solucionar els problemes que tinguen és una prioritat per a la corporació municipal”, ha expressat Raga.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *