Catarroja organitza les primeres jornades de protecció animal

La regidoria de Protecció Animal de l’Ajuntament de Catarroja ha organitzat les primeres Jornades de Protecció Animal de Catarroja. Hi han col·laborat les associacions locals El Rebrot de la Vida, La Voz Felina i Can Tirolina i també Galgos112 i La Granja de Bitxos, així com les clíniques veterinàries del poble.

Les jornades tindran lloc el cap de setmana del 28 al 30 d’octubre i la programació inclou xarrades sobre primers auxilis per a mascotes, el pla colonial felí que ha posat en marxa l’Ajuntament en col·laboració amb La Voz Felina, una xarrada de La Granja de Bitxos sobre els beneficis de la fauna auxiliar (Catarroja fou el primer municipi de la comarca a instal·lar caixes niu per a rates penades), passejades de gossos en adopció organitzades per Can Tirolina i Galgos112, vídeos i exposicions.

Totes les activitats se celebraran a la sala multiusos de l’Ajuntament de Catarroja (al primer pis) i durant el cap de setmana les protectores d’animals disposaran d’un espai per a oferir informació i explicar als visitants de quina forma poden col·laborar amb elles.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *