Catarroja premia la implicació de l’alumnat local en els Premis Sambori

El Saló de plens de l’Ajuntament de Catarroja es va omplir de gom a gom en el ja habitual lliurament de reconeixements a l’alumnat del municipi que ha participat en la recent edició dels Premis Sambori. Es tracta de premiar la implicació i el treball per a fomentar la creació literària en les edats més primerenques, ja que va haver-hi representació dels cicles educatius de primària, secundària i batxillerat.

“La implicació dels centres escolars de la població ha sigut clau per a comptar amb més de 52 obres presentades a aquest certamen a Catarroja. Tota una fita que demostra el caràcter creatiu dels nostres joves i la importància de certàmens com aquest, perquè puguem comptar amb una via d’expressió literària en valencià”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja, qui va entregar al costat de Miquel Verdeguer, regidor de Joventut, aquests reconeixements.

Finalment, en la cerimònia de lliurament de reconeixements d’enguany va tindre un protagonisme especial el contacontes Llorenç Gimenez, qui ens deixava recentment a l’edat de 65 anys. Així doncs, en la seua memòria, es va llegir algun fragment de la seua obra, aplaudida per alumnes, alumnes i pares que els acompanyaven per a aquest esdeveniment.