Catarroja prepara un interessant programa formatiu online per als més joves

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’infància, adolescència i joventut, ha preparat un interessant programa formatiu online per a la població més jove del municipi. Es tracta d’activitats destinades a oferir nocions de disseny, utilització de les xarxes socials amb una finalitat pràctica i coneixements en l’àmbit del monitoratge de menjadors escolars

“Volem continuar oferint activitats per a la joventut, en aquest cas, relacionades amb la formació. Des de l’inici del confinament canviarem la formació del curs de Monitor d’Oci i Temps Lliure Infantil i Juvenil de presencial a online i ara, amb aquests nous cursos, volem complementar la nostra oferta en aquest sentit”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut. A més, a poc a poc, anem aconseguint feedback amb els nostres usuaris. Intentem, des dels nostres perfils oficials de Facebook i Instagram, mantenir la comunicació i organitzem activitats d’oci i propostes, com el campionat online de FIFA20 del passat cap de setmana en el qual comptem amb més de 50 participants”, conclou Verdeguer.

Les persones interessades es poden matricular ja dels cursos de ‘Disseny amb Canva’, ‘Xarxes Socials’ i ‘Monitor/a de menjador escolar’ contactant amb el correu juventud@catarroja.es o bé mitjançant el telèfon 667489245. El primer curs a començar, serà el de Disseny en Canva que tindrà lloc del 28 de maig al 7 de juny i està destinat a joves entre 13 i 30 anys, mateixa franja d’edat per al de Xarxes Socials, del 8 al 15 de juny, mentre que el de Monitor/a de Menjador està destinat a joves d’entre 17 i 30 anys i es realitzarà del 15 al 26 de juny.

Tots els cursos tindran una durada de 15 hores i estan organitzats amb metodologia oberta, de manera que és l’alumnat qui es gestiona el seu propi temps. Cal tindre en compte que es disposa de 35 places per curs i tots ells estan destinats a persones empadronades a Catarroja o que estudien en el municipi.

Finalment, recordar que aquesta oferta és complementària al curs de Monitor/a d’Oci i temps lliure que ja estava projectat abans de la pandèmia i que va reorganitzar les seues classes perquè l’alumnat no perdera aquesta formació.