Catarroja publica la convocatòria de la nova edició dels Premis Catarroja Emprén

L’Ajuntament de Catarroja ha publicat la convocatòria de la nova edició dels Premis Catarroja Emprén, uns guardons econòmics que tenen l’objectiu de fomentar l’emprenedoria en Catarroja com a generador d’ocupació en la localitat.

“Amb aquests premis volem reconéixer els nous projectes empresarials i innovadors del municipi, així com augmentar la capacitat del teixit empresarial i econòmic de Catarroja a través dels negocis locals”, assenyala l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.

 

D’aquesta manera, el programa busca, a més, millorar i augmentar capacitats, ferramentes i oportunitats econòmiques i empresarials que impulsen un creixement econòmic sòlid i sostenible, així com contribuir a la reducció de les bretxes de gènere en el món empresarial i laboral.

 

La convocatòria recull cinc categories amb una quantia total de 7.500 euros i cada empresa pot presentar la seua candidatura a diverses categories sempre que complisca els requisits. No obstant això, sols podrà ser guanyadora d’un dels premis.

 

D’aquesta manera es premiarà a la creació d’empresa nova, a la creació d’empresa creada per joves, també a la trajectòria empresarial, a la creació d’empreses per dones i a les empreses de triple impacte – econòmic, social i ambiental -, és a dir, que compten amb una filosofia empresarial compromesa social i ambientalment, i que aposten per la circularitat en els seus processos i una transformació digital en els seus negocis. A cada categoria li correspon un guardó de 1.500 euros.

 

Les bases es poden consultar amb més detall a la pàgina web de l’Ajuntament de Catarroja i les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica fins al 8 de novembre de 2024.