Catarroja recupera la campanya d’animació lectora

Durant aquestes últimes setmanes, l’Ajuntament de Catarroja està donant un impuls a les activitats culturals en el municipi. Es tracta de recuperar projectes educatius i culturals de gran importància, seguint totes les mesures de seguretat, com és el cas de la campanya d’animació a la lectura impulsada per la Biblioteca municipal de Catarroja Enric Valor.

“La cultura i l’educació són espais segurs i que a més compleixen amb una tasca fonamental en la nostra societat actual. Activitats com la campanya d’animació a la lectura ens adverteixen que mitjançant els llibres, no sols podem viatjar a llocs extraordinaris i apassionar-nos pel món de la lectura, sinó que també ens ajuden a comprendre millor la societat que ens envolta, gràcies a l’adquisició d’habilitats com la comprensió lectora”, explica Dolors Gimeno, regidora de cultura.

El divendres 23 d’octubre es reprengué aquesta activitat amb el teatre de titelles, ‘La rateta’ per Elisa Matallín. L’espectacle va tindre lloc a la Casa de la Cultura a les 17.30 hores i per al seu accés va haver de sol·licitar-se una entrada prèvia en el telèfon 96.126.83.43. La pròxima actuació serà, amb el mateix procediment de cita prèvia i en el mateix horari, aquest divendres 30 d’octubre amb la representació ‘Des del del forat del pany’ de Miquel Puig.

Les actuacions continuaren el mes de novembre amb les representacions, el dia 6 de Nit de Llops per Tània Muñoz i el dia 27, Xiquetes blaves i xiquets roses per Núria Urioz.