Catarroja renova els convenis de col·laboració amb ACYPE i AECA

Totes dues associacions han rebut una subvenció de 28.000 euros per a desenvolupar els projectes de ‘La Gran Botiga’ i el EGM del Polígon industrial

L’Ajuntament de Catarroja ha renovat els convenis de col·laboració ambles associacions comercials i empresarials del municipi, ACYPE i AECA, per al desenvolupament dels projectes‘La Gran Botiga’ i el EGM del polígon industrial, duesactuacions que compten amb el suport total de l’administració municipal. En concret, per a mantindreen marxa aquests dos projectes de modernització del comerç i l’empresa local, totes dues associacions rebranuna subvenció de 28.000 euros.

Projectes com el de La Gran Botiga o l’elaboració del EGM en el polígon industrial, posen de manifest la importància de l’associacionisme per a aconseguirobjectius que semblen inassolibles. Iniciatives comaquestes, promogudes per ACYPE i AECA ajuden a ferpoble modernitzant el sector del comerç de proximitat i generant un nou concepte d’aprofitament industrial. Aquestes propostes sempre tindran el suport del nostreequip de govern i així ho materialitzem econòmicamentamb la signatura d’aquesta subvenció”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

La Gran Botiga va ser una eina molt eficaç durant elsmesos de pandèmia i a la seua pàgina web www.lagranbotiga.com s’han anat sumant nouscomerços, productes i serveis, una vegada comprovatsels bons resultats que aporten. Per part seua, l’EGM ésla fórmula per a avançar en la professionalització de la gestió de les àrees empresarials, que afavoreixenl’arribada de noves inversions, així com la implantacióde serveis de valor afegit, potenciant la col·laboraciópúblic-privada, incrementant així la competitivitat de les empreses assentades als parcs empresarials.

A la signatura dels convenis han asistit juntament ambla vicealcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, el president d’ACYPE, Sergio Chirivella i la presidenta d’AECA, Patricia Muñoz.