Catarroja rep al món playmobil en una exposició oberta al públic fins al 17 d’octubre

Catarroja rep fins al 17 d’octubre una gran exposició sobre un dels joguets més estimats i volguts, els clics de Playmobil. La mostra, que es pot visitar des d’aquest dilluns 28 de setembre a la sala d’exposicions del Palau Vivanco complint les normes d’aforament, és una representació de diferents escenes històriques o culturals amb els clics com a personatges principals

“Per a nosaltres tot un privilegi poder comptar amb aquesta exposició de Playmobil a Catarroja. Esperem que als menuts, però també els no tant, gaudisquen d’aquesta mostra que amb gran esforç ha elaborat l’associació AESCLICK. A més tenim l’afegit que, a més totes les representacions que podrem veure de les figures dels playmobil, des de AESCLICK han tingut un gran detall en personalitzar una escena l’Entrada de Moros i Cristians del nostre poble que val la pena gaudir”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Festes i Joventut.

L’exposició estarà oberta fins al pròxim 17 d’octubre en horari vespertí de 17,30 a 20 hores de dilluns a divendres, mentre que els caps de setmana i festius romandrà oberta també de 10 a 14 hores a la sala d’exposicions del Palau Vivanco de Catarroja (Actual Ajuntament).

Finalment, recordar que en col·laboració amb AESCLICK s’han posat en funcionament dos sortejos en relació amb aquesta exposició. En primer lloc, durant la visita els menuts hauran de localitzar al clic amagat en els diorames de la mostra, emplenant una plantilla amb eixa informació entraran en el sorteig de 3 lots de playmobil. D’altra banda, podran accedir a un nou sorteig realitzant un dibuix amb la temàtica de playmobil i pujant-lo a les xarxes socials amb l’etiqueta #CataClick i etiquetant a l’Ajuntament de Catarroja i al CIJ Catarroja, aquest últim sorteig amb el mateix premi, però fins al 10 d’octubre.