Catarroja signa un conveni amb Caixa Popular per a injectar capital en la ciutadania i el xicotet comerç

L’Ajuntament de Catarroja i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració per a l’emissió d’unes targetes moneder que repercutiran directament en l’economia local i serviran per a poder ajudar a les persones que més ho necessiten. A la signatura del conveni ha assistit la vicealcaldessa, Lorena Silvent i les directores de les dues sucursals de l’entitat a Catarroja, Isabel Campos i Miriam Cervero.

 

“Aquesta iniciativa de les targetes moneder, pretén impulsar l’economia local ja que totes les despeses de l’ajuntament, via ajudes, premis o concursos, repercutiran directament en els comerços locals que s’adherisquen a la campanya. La primera gran injecció d’aquestes targetes la farem coincidint amb la campanya de Nadal, ja que enguany, a causa de les actuals circumstàncies, no realitzarem una fira com era tradició, sinó que injectarem la quantitat de diners que invertíem en la campanya en targetes moneder que arribaran a la ciutadania a través d’un sorteig a la seua botiga habitual”, explica Lorena Silvent.

 

Així doncs, Caixa Popular actuarà com a depositària d’aquestes quantitats econòmiques, que variaran depenent de les necessitats, i també serà l’emissora de la tecnologia perquè els comerços locals puguen rebre el valor de les seues transaccions immediatament. Seran les diferents regidories els qui mitjançant campanyes d’estímul comercial o bé per a oferir ajudes a les persones que més ho necessiten, realitzen la distribució d’aquestes targetes. Un sistema que ha funcionat, en un altre àmbit, durant els mesos de confinament, en aquest cas amb els vals d’aliments canviables en els supermercats Consum.

 

La primera gran posada en marxa de les targetes moneder coincidirà amb la campanya de Nadal. En aquest cas, amb la col·laboració d’Acype, els diners invertits en la Fira de Nadal es transformaràn en targetes moneder que seran sortejades entre els clients de tots els comerços que s’hagen adherit a la campanya. Aquests, repartiran uns rasques entre la seua clientela que tindran com a premi beneficiar-se d’aquesta campanya per a poder continuar apostant pel comerç de Catarroja.

Finalment, recordar que els comerços de Catarroja que encara no s’hagen adherit a la campanya, encara poden fer-ho, enviant un mail a adl@catarroja.es.