Catarroja treballa en la licitació d’un nou servei de transport públic gratuït

El departament de Territori de l’Ajuntament de Catarroja està treballant en la licitació d’un nou servei de transport públic gratuït «per facilitar els desplaçaments al Centre de Salut, però també la cohesió entre barris», explica el regidor d’Urbanisme i Mobilitat Sostenible, Martí Raga.

Es tracta d’una iniciativa que millora l’anterior servei amb l’objectiu «d’apropar tots els serveis públics de la localitat i fomentar l’economia local en facilitar la mobilitat local amb un autobús que en lloc de fer un trajecte lineal al Centre de Salut farà un recorregut orbital pel mapa urbà de Catarroja», aclareix Martí Raga.

A falta de la definició i les fases administratives del contracte, la regidoria de Mobilitat Sostenible, posa a disposició de les persones que ho necessiten un servei de taxi gratuït per desplaçar-se al Centre de salut en horari matinal, mentre es licita el nou servei d’autobús urbà de Catarroja.

Per utilitzar el servei, caldrà reservar el transport al WhatsApp 670 08 53 15 en horari de matí o al correu carrers@catarroja.es, amb una antelació mínima de 48 hores per a poder gestionar-la.

Fins ara, el servei circulava de dilluns a divendres, amb l’anada des del barri Barraques fins al centre de salut i la volta des del centre de salut fins al barri de Barraques. L’autobús disposava de tres horaris, concretament a les 8.15, 9 i a les 10 del matí, i tornava des de l’ambulatori a les 8.30, 9.15 i 10.15 cap a Barraques, i mentre es licita el nou autobús urbà, el servei de taxi aproparà a les persones que ho necessiten al centre de Salut en horari també de matí.

El nou autobús orbital de Catarroja tindrà un itinerari circular des de les 8 a les 13 hores, amb parades als carrers Músic Gimeno, Ateneu Mercantil, Teruel, plaça Llotgeta, Sant Pere, Ronda Est, Lluís Vives, Gómez Ferrer, Carmen Herrero Penella, Charco, Rambleta-Centre Salut.