Catarroja valora en 320.000 euros els danys patits per les pluges en la població

L’Ajuntament de Catarroja ha demanat ajudes per valor de 320.000 euros per a paliar els efectes de les pluges d’este hivern. En concret,  s’ha acollit al decret del govern valencià publicat el passat 23 de desembre de 2016, publicat arran de les pluges caigudes al nostre territori durant els mesos de novembre i desembre. Segons els informes dels tècnics, les pluges han causat desperfectes en infraestructures i en edificis municipals.

Inventari de danys

Un dels edificis més afectats és el Museu Antonia Mir, amb danys valorats en 180.000 euros i que s’ha hagut de tancar fins que es puguen fer les reparacions. Altres infraestructures afectades són els marges del camí de Torrent a Santa Anna (Albal); el marge esquerre de la séquia del Braç del Molí, junt a la Font de la Rambleta; el marge del camí del Port, entre el Port de Catarroja i el barranc de Xiva i també la zona entre l’Escola de Capataços i el camí del Rei;  l’explanada del Port de Catarroja; danys en l’edifici de la Bassa Blanca; entrada d’aigua per la coberta de la Casa de la Cultura i el Palau de Vivanco i caiguda d’arbres a la població.

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, ha volarat positivament el treball dels tècnics que han realitzat l’inventari dels danys i ha anunciat que l’Ajuntament de Catarroja reclamarà on siga necessari els diners per poder millorar i adequar edificis municipals que han patit estes pluges i la manca d’inversions durant dècades, com és el cas de l’aparcament  municipal, que també pateix desperfectes. Respecte al Museu Antonia Mir, l’Ajuntament també ha demanat l’ajuda a la Diputació de València.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *