Catarroja valora positivament el nou servei de recollida d’animals

La vicealcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent i la regidora de Benestar Animal, Beatriz Sierra, han visitat les instal·lacions de la protectora Modepran que és l’encarregada de la recollida d’animals abandonats a la comarca. Totes dues han conegut de primera mà els protocols de recollida i custòdia dels animals, així com l’estat de les noves instal·lacions amb les quals compta la protectora en la localitat de Carlet i que es l’encarregada de recepcionar els avisos que provinguen dels municipis de l’Horta Sud.
L’empresa Modepran va començar el 15 de febrer la gestió de la recollida d’animals abandonats a la Mancomunitat; aquesta conació elimina el sacrifici d’animals i promou l’adopció. D’aquesta manera la protectora es compromet a promoure accions de comunicació i esdeveniments per a fomentar l’adopció dels animals. A més a més promocionarà, conjuntament amb l’Ajuntament i amb la Mancomunitat, el voluntariat en les seues instal·lacions per a fomentar la creació d’un espai col·laboratiu que promoga el respecte als animals.

Una altra de les propostes de la protectora que l’Ajuntament ha valorat positivament és l’eliminació de burocràcia a l’hora de la recollida d’animals i una traçabilitat més transparent de l’estat de cada animal rescatat. D’aquesta manera es podrà consultar en temps real l’estat de cada mascota per a comprovar en quin moment del procés es troba.
“L’objectiu de l’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Benestar Animal, és millorar el servei per garantir la protecció i el benestar mental i físic de tots els animals de Catarroja. Ara, amb l’arribada de Modepran s’elimina el sacrifici i es promou l’adopció d’animals abandonats al terme, una reivindicació capdal del nostre projecte”, ha manifestat Beatriz Sierra.