Celebració del Festival Fotogràfic PhotoAlaquàs 2019

Durant el dies 22, 23 i 24 de febrer el Castell d’Alaquàs es convertia en punt neuràlgic per a la celebració del Festival Fotogràfic PhotoAlaquàs 2019. Una cita que ha estat organitzada per l’Associació Fotogràfica d’Alaquàs (AFA) en col•laboració amb l’Ajuntament d’Alaquàs i que va nàixer amb l’objectiu de projectar des del nostre municipi l’art de la fotografía.

Prèvia a la inauguració oficial del festival que ha registrat més de 1000 inscripcions,, la cita fotogràfica arrancava el dia 21 amb l’activitat que duia per nom «Gastrofoto»: exposicions itinerants pels locals que conformen la nova associació d’hostaleria i restauració d’Alaquàs(AHORA).

A les 19:30 hores del passat 22 de febrer s’inauguraven sis exposicions en les sales nobles del Castell: Fotolateras, José Beut, Julián Ochoa, Juan Moro, Joaquín Collado i Jorge Miguel Jaime. Mostra que romandrà oberta al públic fins el proper 16 de març.

Dissabte de matí arribà el torn per a les ponències de Julián Ochoa, Juan Moro i José Beut, seguides d’una visita guiada a la mostra de Fotolateras. A les 18:30 hores va tindre lloc el taller de «photopills» a càrrec de Toni Sendra, seguit del taller de «light painting» de Tom Hill i una sessió amb La Muixeranga amb idèntica temàtica.

Diumenge 23 es celebraven noves ponències i tallers de la mà de Jorge Ciscar i Jorge Miguel Jaime. Finalment, la ponència de Álex Amorós era l’encarregada de tancar el programa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *