Codis QR en els llocs més emblemàtics dels municipis de la Mancomunitat del Carraixet

La Mancomunitat del Carraixet ha instal·lat diversos faristols amb codis QR en els llocs més emblemàtics dels seus municipis, amb la finalitat de donar a conèixer a la població i als turistes les característiques més importants d’aquests.

 

Tots ells s’agrupen en una ruta turística per als vianants a la qual es pot accedir mitjançant l’escaneig dels codis. Cadascun d’ells dóna accés, per part seua,  a la imatge, el text i l’àudio   -en castellà o valencià- de l’element corresponent; així com a un mapa amb la senyalització del punt exacte en el qual s’hi haja.

 

En total, a través d’aquesta aplicació es conceben 24 punts rellevants, entre els quals es troben: el Molí o el Castell de la Senyoria d’Alfara del Patriarca, l’Església de la Assumpció de Nostra Senyora o l’Ermita del Santíssim Crist de Foios, l’Antiga Fàbrica de la Seda o el Calvari de Vinalesa, o el Magatzem agrícola dels Guillem i l’Església del Pilar de Bonrepòs i Mirambell. Així mateix, a la porta de cada ajuntament s’ha fixat un faristol més gran amb informació impresa del seu respectiu municipi.

 

Aquesta iniciativa està finançada per la Mancomunitat del Carraixet i l’Agència Valenciana de Turisme.

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *