Comença a Paiporta la segona fase del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques femenines de futbol sub-16 i sub-18

L’estadi El Palleter de Paiporta acull a partir d’aquest divendres la segona fase del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques femenines de futbol sub-16 i sub-18, en què estan immerses les seleccions valencianes d’ambdues categories. Enfront de les futbolistes de casa estaran les representants de Madrid i Galícia.

En funció dels resultats obtinguts per les valencianes en la primera fase, els partits que es disputaran a Paiporta són absolutament transcendentals per a aconseguir el bitllet cap a la fase final del mes de maig. Tan sols quatre seleccions de cada categoria podran accedir a aquesta fase final. Per això, el marge d’error és mínim.

La Selecció Valenciana sub-16 depèn d’ella mateixa. Si suma els sis punts en joc aquest cap de setmana, continuarà endavant, encara que també ho podria aconseguir sumant-ne quatre, a l’espera de com queden la resta de seleccions en altres seus.

Quant a la Selecció Valenciana sub-18, els tres punts de sis possibles aconseguits en la primera fase obliguen a l’equip a obtindre bons resultats a El Palleter. De fet, necessiten guanyar els dos partits i esperar a que altres resultats els beneficien.

Per això, serà clau el suport del públic, un factor que s’espera que estiga present, ja que hi ha representació paiportina en ambdós equips, amb Sara Martínez en la sub-16, i Andrea Palacios en la sub-18. També els dos seleccionadors, José Andrés Menchero i Santi Triguero, són naturals de Paiporta.

Els partits comencen a les 10.30 hores, amb l’enfrontament entre les jugadores sub-16 valencianes i madrilenyes. Dissabte serà el torn per a madrilenyes i galegues, també a partir de les 10.30 hores, i diumenge es disputaran els partits entre valencianes i galegues, a la mateixa hora.

Les futbolistes valencianes s’han concentrat aquest dijous de cara a preparar els enfrontaments a un hotel proper a Paiporta, i aquest dijous rebran la visita de l’atleta paralímpic valencià David Casinos, que els oferirà una xerrada sobre la motivació en l’esport.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *