Comença el procés de matriculació de l’Escoleta Infantil Municipal d’Alcàsser

L’Ajuntament d’Alcàsser ha obert el termini de tramitació de les inscripcions per a matricular als més xicotets i xicotetes de la localitat en l’Escoleta Infantil Municipal de cara al curs 2022-2023.

 

La tramitació de la sol·licitud de la matrícula es realitza via email (escoleta@alcasser.es) i el termini per a presentar-la està obert des del 26 d’abril, finalitzant el 4 de maig.

 

Les llistes provisionals es publicaran el 19 de maig, obrint-se en eixe moment, fins al 23 de maig, el període de reclamacions. Així, el pròxim 3 de juny es publicarà la llista definitiva, quedant obert el període de matrícula fins al 23 de juny.

 

Tota la informació, així com els documents necessaris per a emplenar la informació requerida, es troben disponibles en la pàgina web municipal (https://www.alcasser.es/va/escoleta-infantil-matricula-2022).

 

L’alcaldessa Eva Zamora ha afirmat que amb aquest servei «es facilita la conciliació familiar i la incorporació dels nostres xiquets i xiquetes a una educació pública i de qualitat, com la que ofereixen els centres educatius d’Alcàsser».