Comença el projecte participatiu a l’institut de La Pobla de Farnals

La regidoria d’Educació ha posat en marxa un projecte de participació juvenil a l’IES Guillém Alcalà de la Pobla de Farnals. El projecte és du a terme per la Federació Valenciana de Cases de Joventut, que està realitzant un diagnòstic que servirà de guia per a la programació d’activitats municipals dirigides a este sector poblacional. Els joves han contestat a una enquesta amb la qual es pretén conéixer els seus punts d’interés i les seues actituds cap a l’oci i el temps lliure.

El projecte també contempla la realització de sessions de treball en valors i d’empoderament amb l’alumnat de l’institut per a fomentar el debat, la desperta de consciències i l’anàlisi de la situació actual de la societat, que tractaran temes relacionats amb l’ús de les noves tecnologies, l’alimentació saludable, la interculturalitat, el consum de drogues i la justícia social, entre altres.

A més, s’editarà material gràfic per a difondre la informació, es faran reunions explicatives per donar a conéixer els resultats obtinguts i es proposaran dinàmiques als joves per a, a partir de la seua pròpia visió de la realitat, promoure accions de participació al municipi.

Finalment, el projecte serà avaluat per l’Ajuntament, amb la publicació d’un informe sobre l’estat de la participació dels joves en el municipi i sobre les seues actituds i valors, en el que quedaran reflectides les conclusions dels alumnes i del tècnic dinamitzador.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *