Comença la distribució dels poalets marrons entre la ciutadania

L’Ajuntament de Foios ha començat hui la distribució entre les famílies dels poalets que ha facilitat l’EMTRE, per a recollir les restes orgàniques, amb motiu de la implantació del contenidor marró en Foios i els altres pobles que formem part la Mancomunitat del Carraixet.

Dins del poalet hi ha informació amb el tipus de fem que s’ha de dipositar en el contenidor marró que, bàsicament, són restes de menjar.

L’alcalde, Sergi Ruiz, ha informat que «el repartiment s’està fent als baixos de l’Ajuntament, en la casa adquirida recentment, Carrer Dr. Millan, Nº 4, en horari de 9:00 a 13:00 hores».

Ja a desembre la Mancomunitat del Carraixet va presentar , en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Vinalesa, la campanya FEM PROFIT per a informar i conscienciar a la ciutadania sobre la implantació del nou contenidor marró per a la recollida selectiva de residus orgànics.

La campanya està formada per diverses accions informatives i participatives en les quals es pretén involucrar a tota la població de la Mancomunitat del Carraixet, integrada pels municipis d’Alfara del Patriarca, Foios, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell, sobre la correcta gestió dels residus de matèria orgànica i la seua importància en la protecció mediambiental.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *