Comença la inscripció per a l’Estiu Esportiu de Paiporta

L’activitat de la Regidoria d’Esports tindrà lloc entre el 4 i el 29 de juliol i serà gratuïta per a les famílies acollides al Pla Coresponsables. Les inscripcions estaran obertes del 8 al 15 de juny

La Regidoria d’Esports de Paiporta inicia aquest dimecres, 8 de juny, el període d’inscripcions per a l’Estiu Esportiu, el conjunt d’activitats lúdiques, educatives i esportives per a xiquetes i xiquets entre 8 i 16 anys, previstes entre el 4 i el 29 de juliol al poliesportiu. Aquelles persones interessades poden formalitzar la inscripció al web paiporta.es/estiuesportiu fins al 15 de juny.

L’Estiu Esportiu es planteja com una alternativa per als matins de les setmanes no lectives del mes de juliol, amb una programació centrada en l’activitat física, jocs amb aigua i a la piscina municipal, i també alternatives educatives i en valors que, d’una banda, proporcionen activitat a les xiquetes i xiquets, i d’altra, faciliten la conciliació de la vida laboral i familiar als pares i les mares de Paiporta.
De fet, el cost de cada quinzena de l’Estiu Esportiu és de 20 euros, però serà una activitat gratuïta per a aquelles famílies acollides al Pla Corresponsables, la iniciativa del Ministeri d’Igualtat gestionada per l’Ajuntament de Paiporta per a afavorir la conciliació. L’adhesió a aquest programa es pot realitzar al web paiporta.es/corresponsables, on també hi ha més informació sobre el requisits d’accés.

La regidora d’Esports, Marian Val, ha explicat que «la pràctica de l’esport aporta valors fonamentals per a educar a les xiquetes i xiquets de totes les edats, tals com la importància del treball en equip, l’esforç, la solidaritat, la igualtat i la inclusió, a més del foment de pràctiques saludables, com l’activitat física».

Per això, ha afegit Val, «creiem que és una alternativa interessant per a la infància i la joventut paiportina que, amb aquest Estiu Esportiu, té una finestra oberta a noves experiències, noves amistats i nous esports».