Comença la setmana de les Persones Majors a Godella

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Godella ha organitzat, com cada any, tot un seguit d’activitats per celebrar la Setmana de les Persones Majors, que tindrà lloc a Godella entre el dilluns 1 i el dissabte 6 d’octubre.
El regidor de l’àrea, Voro Soler, ha destacat que durant estos dies «es combinen actes de caràcter lúdic, esportiu, cultural, d’oci i de socialització enfocats al goig i a la diversió dels nostres majors».

Per la seua part, l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha convidat a tots els familiars i amics de les persones majors a «aprofitar iniciatives com aquesta i acompanyar els nostres pares, mares, iaios i iaies per fer-los sentir vertaderament especials i protagonistes durant les diverses activitats que s’han programat per a d’elles i ells».

La Setmana de les Persones Majors començarà el dilluns 1 d’octubre a les 18:00 h al saló d’actes de Vila Teresita, amb la inauguració per part Sanchis i Soler. A més, es presentarà el nou president de l’associació de jubilats, Enrique Pedro Navarro Aparicio.

El dimarts 2, a les 9:30 h, amb eixida des del poliesportiu municipal, tindrà lloc la tradicional Volta a Peu pels carrers del poble. Al finalitzar, hi haurà entrepans per reposar forces al jardí de Vila Teresita. Per la vesprada, a partir de les 18:00 h, tindrà lloc una xarrada al saló d’actes de Vila Teresita, impartida per Gas Natural i en la que es donaran claus per saber interpretar la factura i informació sobre el bono social.

El dimecres 3, a les 9:00 h es realitzarà l’eixida cultural al Bioparc de València, que tindrà un preu de 6€. La inscripció s’ha de formalitzar a la secretaria de l’associació dels jubilats.

El dijous 4 serà el moment per gaudir d’un espectacle de màgia a les 18:00 h als jardins de Vila Teresita. Després, a les 20:30 h, hi haurà un sopar de cabasset, i a partir de les 22:00 h, nit de bingo.

El divendres 5 pel matí s’han programat dos tallers als jardins de Vila Teresita. Primerament, a les 10:00 h, d’exercicis terapèutics, i després, a les 11:30 h, de gimnàstica de manteniment. Per la nit, a les 20:30 h, tindrà lloc el sopar de l’associació de jubilats, amb un preu de 5€, als jardins de Vila Teresita. La inscripció s’ha de realitzar a la secretaria de l’associació dels jubilats. I a les 22:00 h, nit de ball per gaudir al ritme de la música.

Per últim, el dissabte 6 d’octubre, a les 14:30 h, es realitzaran als jardins de Vila Teresita les calderetes. El preu és de 4€ per persona que cal abonar a la secretaria de l’associació dels jubilats. En este acte es lliuraran els trofeus als guanyadors dels campionats de parxís, petanca, truc, dominó i bitlles.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *