Comencen els treballs de millora i condicionament de la Plaça Major de Paterna

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha començat avui els treballs de millora i condicionament de la Plaça Major del poble per a potenciar la seua lluminositat i millorar les condicions d’ús per part dels veïns d’aquest emblemàtic i transitat lloc.

 

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos ha indicat que “es va a escometre una adequació en profunditat de la jardineria d’aquest espai amb l’objectiu de retornar-li unes línies més depurades i una acabat més ampli i elegant que millores les seues prestacions”.

 

En aquest sentit, Campos ha explicat que “per a afavorir l’entrada d’aire i de llum natural en la plaça es va a trasplantar i eliminar tots aquells arbustos envellits i, per a garantir la seguretat del trànsit de vehicles i vianants, es va a procedir a la tala d’un ficus de gran grandària que presenta agressivitat de creixement radical i risc de caiguda”.

 

Entre les actuacions previstes, que s’estendran al llarg d’un mes, també figura la creació en la part superior de la plaça d’una xicoteta prada de gespa, amb arbustos de flor i un sistema de reg per difusió i la construcció d’una graderia de vorada, de fins a quatre altures, a manera d’amfiteatre perquè els veïns puguen asseure’s.

 

Així mateix, en la part inferior es van a instal·lar diverses pedres disposades a manera de puzle que permetran anivellar el terreny i alçar una altra prada vegetal envoltant el monument del Coeter.

 

“Fins ara l’aquest espai estava conformat per bancals de terra i amb l’execució d’aquests treballs aplanem el terreny, resolem el problema del pendent transversal del lloc i aconseguim 300m2 de superfície plana útil”, ha puntualitzat Núria Campos.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *