Comencen les inscripcions als tallers anuals per a la tercera edat de Puçol

Un curs més, l’Àrea de Benestar Social organitza una sèrie de tallers i serveis dirigits als majors de Puçol. Ball, memòria, gimnàstica, ús del mòbil, informàtica, podologia i fisioteràpia formen la proposta per a enguany. Si estàs interessat a inscriure’t o vols ampliar informació, el dijous 19 i el divendres 20 de setembre, de 10.30 a 13.00 hores, acudix A l’Espai Social dels Majors, situat en la plaça del País Valencià. No ho deixes per a última hora, alguns projectes tenen places limitades.

Hui dijous, 19 de setembre, han començat les inscripcions als tallers, amb una llarga llista d’interessats que s’ha confeccionat prèviament, així s’eviten les cues innecessàries en l’Espai Social dels Majors, que ja a les 10 del matí estava ple de veïns que esperaven pacientment l’hora d’apuntar-se als cursos i tallers anuals.

«No hem variat pràcticament l’oferta anual, perquè podologia i fisioteràpia són dos serveis que tenen gran acceptació entre els veïns», apunta el regidor José M. Esteve. «I els tallers venen funcionant des de fa anys i pràcticament cobrixen totes les places en cada edició. És un projecte consolidat».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *