Comencen les obres de desmuntatge de la passarel·la a la platja de Meliana

Com ja va informar El Meridiano, com a conseqüència de l’accident d’un camió el passat 14 de febrer, s’ha hagut de fer un replantejament total i urgent de la passarel·la de la platja de Meliana. Segons explica l’Ajuntament l’obra implica les actuacions següents:

«Valoració dels danys i estudi de les actuacions a realitzar, coordinació de tres 3️⃣ administracions (Ministeri de Foment, Conselleria d’Obres Públiques i Ajuntament de Meliana), replantejament del projecte de rehabilitació de la passarel·la contemplat en la construcció de l’Anell Verd metropolità, substitució tant de les rampes d’accés lateral com del tram central de la passarel·la i elevació dels pilars per a augmentar el gàlib de la passarel·la per damunt del 5 metres com en la resta de ponts de l’autovia V-21″.

L’Ajuntament afirma que «les tres  3 administracions són conscients de la necessitat de la passarel·la per a l’accés a la platja de Meliana, més encara davant de la temporada d’estiu. Per això s’ha prioritzat l’actuació, en la qual ja s’han enderrocat les rampes laterals. Tot i això, com ja es va dir, la previsió és que la passarel·la no estiga operativa fins a mitjan juliol. Sobretot perquè s’han de fabricar les bigues centrals expressament per a aquesta infraestructura, amb projecte i càlcul específic. Les bigues ja estan encomanades, però la fabricació i el subministrament necessiten un temps».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *