El complex Esport a Paterna amplia el seu horari i obrirà també dissabte

L’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d’Esports, ha ampliat l’horari de la instal·lació esportiva Esport a Paterna, que també obrirà els dissabtes al matí, per a adaptar-se a les necessitats dels usuaris del nucli urbà. D’esta manera, durant el mes de juny els veïns i veïnes podran disfrutar del complex tots els dissabtes de 9 a 13:30 hores, mentres que durant el mes de juliol i primera quinzena d’agost l’horari serà de 9:00 a 12:30 hores, de dilluns a dissabte i de 17:30 a 21:30 hores de dilluns a divendres. L’horari de la segona quinzena d’agost serà de 17:30 a 21:30 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 9:00 a 12:30 hores.

Així ho ha explicat el regidor d’Esports, José Manuel Mora, que hi ha assenyalat que «amb esta ampliació de l’horari de l’Esport a Paterna es vol cobrir les necessitats esportives dels veïns i veïnes, especialment d’aquells que residixen en el casc urbà».
A més, en eixe sentit, el regidor ha destacat que la instal·lació, que va reobrir les seues portes fa uns mesos després d’una reforma integral, «s’ha convertit en un dels centres més demandats per l’usuaris del servici esportiu municipal amb capacitat para més de 1.000 usuaris».

Amb l’ampliació de l’horari, els usuaris dels servicis esportius podran fer ús, també els dissabtes, de la sala d’entrenament, un espai diàfan de més de 200 m2 amb tres grans zones per a entrenar, la sala d’iniciació que compta amb un circuit bàsic de força i una zona de cardio formada per cintes caminadores, el·líptiques, bicicletes estàtiques entre altres equipaments, i que a més disposa d’una zona d’estirades per a treball de sòl.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *