Compromís Bonrepòs i Mirambell denuncia l’ocultació d’un escrit que els treballadors de centre de salut van enviar a tots els regidors

La situació de centre de salut de Bonrepòs i Mirambell, com tots els centres d’atenció primària, es preocupant dada la situació sanitària actual. No obstant això, a aquest ambulatori se suma que des fa un temps hi ha diverses persones de baixa i les substitucions són constants. Aquesta situació fa que existeix un major col·lapse. El malestar dels veïns per la situació de centre és palpable en la població i des del centre de salut, els treballadors van enviar un escrit amb data 6 d’agost a l’Ajuntament, en concret anava adreçada a l’equip de Govern i a tots els regidors de la corporació .En aquesta carta explicaven la situació laboral en què es troba i les emplaçaven a tots els regidors a una reunió i visita a les instal·lacions.

No obstant això i segons denuncia Compromís Bonrepòs i Mirambell aquesta carta mai ha arribat als partits de l’oposició que «ens hem assabentat per casualitat de l’existència d’aquest document després de parlar amb una treballadora de l’ambulatori». Según explican desde Compromís Bonrepòs i Mirambell, “malgrat el pacte de governabilitat existent amb el PSPV, actualment a l’alcaldia, hem detectat una falta total de transparència i ocultació de documents i información. L’últim ha sigut l’ocultació de l’escrit del centre de salut. El document va ser entregat a l’equip de govern al mes d’agost per registre d’entrada, dirigit a l’alcaldia, equip de govern, a tot el plenari i partits que conformen l’ajuntament. A hores d’ara, aquest document, no ens ha arribat per via oficial, qüestió que considerem molt greu, i fa perillar el pacte de governabilitat”.

Per altra banda “lamentem profundament que es falte a la veritat amb un tema tan important com és la salut dels veïns, veïnes i del personal del centre de salut. Per aquest motiu, no sols volem denunciar el fet que se’ns oculte informació, en aquesta i altres qüestions, també exigim solucions immediates, i la intervenció de la regidoria de Sanitat i l’alcaldia davant la Conselleria de Sanitat, per tal de millorar les condicions de treball del personal sanitari del nostre centre de salut, repercutint això de manera directa en una millor atenció a la salut i el benestar dels veïns i veïnes del nostre poble. Actualment és un tema que preocupa molt a la ciutadania i considerem que s’ha estat mentint sobre l’actual situació del centre de salut”, expliquen.

Alcaldessa

L’alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Raquel Ramiro, ha explicat que l’escrit es va enviar al poc temps d’accedir ella a el càrrec d’alcaldessa i «es va quedar en calaix, però es va a remetre ja a tots els regidors de l’Ajuntament». És més, l’alcaldessa ha informat que estan elaborant un document per a la població amb tota la informació relativa a centre de salut