Compromís exigeix que el Consell Sectorial d’inclusió participe en les solucions i el desenvolupament de les activitats de la Coma

Ahir al plenari municipal de Paterna «el Sr.Sagredo va tornar a avantposar els interessos partidistes a les propostes que poden millorar el funcionament del teixit associatiu de La Coma», diu Comprmís. «De fet, va intentar retirar la proposta realitzada del PSOE en Junta de portaveus per un rifirrafe amb el regidor de Podem per defectes de forma» resalten des de la coalició valencianista.

«Són molts els projectes que continuen al calaix des del TRENCAMENT del Govern del Batà. Per això és indispensable que el Consell Sectorial d’inclusió participe en les solucions i el desenvolupament de les activitats del barri», ha manifestat el candidat a l’alcaldia de Compromís, Juanma Ramón.

Per a la formació valencianista la paràlisi actual del Govern i la desídia de Sagredo a l’hora de fomentar la participació de les associacions d’acció social del barri han fet «que en aquests últims 8 mesos no se sàpiga res del Pla d’Inclusió Social ni la disponibilitat dels locals del EVHA per a realitzar activitats comunitàries».

Per a Juanma Ramón, «el Barri de la Coma necessita participar i potenciar als foros de participació i decisió, on les entitats, veïns i govern municipal consensuen la política social al Barri. Només així podrem afrontar els problemes estructurals i socials del barri, abandonat i maltractat 30 anys», ha conclòs el candidat de Compromís».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *