Compromís per Alaquàs presenta a Fran Ferri, número 2, i Papi Robles, número 6 per la llista de Compromís a Les Corts

El passat dijous dia 4, Compromís per Alaquàs va presentar a Fran Ferri, número 2, i Papi Robles, número 6 per la llista de Compromís a Les Corts. A l’acte acudiren Alcaldes, Alcaldesses i alcaldables comarcals de Compromís, així com un nombrós grup de persones d’Alaquàs. Durant l’acte, s’explicaren les alternatives que proposa Compromís en diferents aspectes com transport metropolità, joventut, finançament just. També es va fer un repàs de les accions que ha dut a terme el Govern del Botànic, emfatitzant aquelles impulsades per la Coalició Compromís.

Al final de l’acte es va obrir un torn de preguntes i propostes del públic, el qual va participar activament i preguntà sobre qüestions que afecten directament a la ciutadania d’Alaquàs com l’autobús metropolità o el servei de rodalies, la visibilitat del poble valencià als mitjans de comunicació
públics, les inversions en el poble o processos parlamentaris.

Segons Consol Barberà, candidata a les eleccions locals per Compromís per Alaquàs, «va ser un acte ric en preguntes i respostes i que la gent va quedar satisfeta amb les respostes de Fran Ferri i Papi Robles. És el moment d’actuar amb valentia i apostar per aquelles forces polítiques que fan possible avançar en les polítiques progressistes».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *