Compromís per Alboraia «denúncia que el Ministeri de Foment NO reduix l’afecció real» de l’ampliació de la V-21 en l’horta

Des de la coalició afirmen que «el ministeri ha reduït els metres d’expropiació, però que no significa una menor afecció de l’ampliació de la v21 en l’horta»

El Ple de l’Ajuntament d’Alboraia s’ha manifestat en contra de l’ampliació de la V21 en diverses ocasions. Malgrat tot, el ministeri ha continuat endavant i ara mateix, des del 14 de març de 2019, està en informació pública a efectes d’expropiacions el projecte modificat durant 15 dies hàbils.

Compromís per Alboraria manifesta, després de parlar amb algunes persones afectades per l’amplicacio de la V21 al seu pas per Alboraia «El projecte modificat plantejat pel ministre valencià Ábalos no representa una reducció real en l’afecció que té sobre l’horta. Hi ha una mínima reducció de metres quadrats i no és perquè l’ampliació afecte menys a l’horta. La reducció es fa a expenses dels nostres llauradors-es. Des del ministeri diran que han reduït l’afecció 18.010 metres quan allò que han fet és reduir la superfície expropiada, que no és el mateix. Si no expropies, com fa el ministeri, les restes de parcel·les que quedaran inútils per al conreu o deixes per expropiar 20 metros d’una casa, o deixes parcel·les per expropiar però que queden inútils per estar entre dos infraestructures, NO reduixes l’afecció a l’horta i SÍ que augmentes l’afecció als drets dels nostres llauradors-es. O és que el ministeri vol quedar bé a la galeria dient que ells protegixen l’horta i que el llauradors-es són els que demanen que els expropien més metres. Si hi ha voluntat de no afectar l’horta, no es fa el projecte. O si, com sembla que no estan disposats a renunciar al projecte, reduixen de veres l’afecció i no com ara que  la reducció és a expenses de deixar restes de parcel·les i de cases sense expropiar quan saben que no van a poder ser treballades com a sól agrari o gaudides com a cases»
Des de Compromís indiquen «també hem observat que es va prometre una passarel·la que milloraria la comunicació amb el nucli de població de Port Saplaya i un carril VAO, que no apareixen per cap llocc»

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *