Compromís per Alboraia reclama millores en La Patacona

Compromís per Alboraia reclama més atenció per a La Patacona i destaca que és un dels barris costaners d’Alboraia i amb un important potencial turístic. La coalició ha presentat una bateria de propostes que fan referència al nucli de població de Patacona. Algunes d’elles fan referència a la millora de l’accessibilitat, a la presa de mesures en el carrer per a vianants de Serra d’Espadà (com la millora de la senyalització) pel perill que representa la circulació de vehicles no autoritzats que no respecten que el carrer és per a vianants.

Es planteja la millora de la senyalització de la ubicació del parc caní, que des de la coalició indiquen que és inexistent. Es planteja la possibilitat d’equipar dos espais que ara mateix no tenen cap funcionalitat concreta.

Un dels punts importants que s’han de solventar a Patacona, per a Compromís per Alboraia, és el carril bici del passeig marítim. Des de la coalició es considera que «s’haura de dotar d’un carril bici com toca, amb bon ferm, amb bona senyalització i intentant tobar la millor solució per a tots (ciclistes, vianants, negocis).

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *