Compromís per Burjassot demana la creació d’una comissió per a conèixer la gestió dels recursos humans municipals

El grup Compromís a l’Ajuntament de Burjassot demana la creació d’una Comissió Extraordinària per a conèixer la gestió dels recursos humans municipals.

La moció registrada ahir per Compromís demana que es pose en coneixement d’aquesta comissió la relació de llocs de treball (la RTP) actual i de persones interines i en comissió de servei, així com aquelles que han estat contractades per l’Ajuntament i l’Institut Municipal de Cultura i Joventut durant 2015. De 2014 es demana facilitar la retribució bruta anual de les persones contractades a data 31 de desembre.

A més, s’insta a explicar els criteris de distribució dels complements salarials aplicats els darrers anys i els plans de formació i altres iniciatives per a motivar al personal de l’Ajuntament i de l’Institut desenvolupats el darrer any, a més de fer públic si existeix algun contacte amb alguna empresa de recursos humans que haja participat en el seu disseny. Per últim, Compromís demana que es posen en coneixement de la comissió les Auditories de Gestió de Recursos Humans realitzades els darrers 10 anys.

Aquesta Comissió Extraordinària, que podria demanar la compareixença de totes aquelles persones que puguen fer aportacions que es consideren rellevants, estaria formada per totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament, junt amb la Secretaria i la Intervenció Municipal.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, segons explica la portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament, Lluna Àrias, és «que els diversos grups polítics disposen d’informació clara i completa del personal de l’Ajuntament, per poder fer-se una opinió de l’estructura, número, classes, retribucions i processos de selecció del personal contractat per l’Ajuntament, i així poder, si és el cas, aportar idees de millora». Es tracta, segons Àrias, d’un pas més cap a la transparència en la gestió dels recursos humans a l’Ajuntament de Burjassot, després que el CEMEF ja haja iniciat aquestes mateixes línies de treball.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *