Compromís per Burjassot prepara un progama electoral obert a la ciutadania

Des del inici de la legislatura, Compromís per Burjassot es reuneix periòdicament amb les Associacions de veïnes i veïns per obtindre informació al voltant de les necessitats reals del nostre poble i, sempre que ha estat possible, per cercar una solució i portar-la a la realitat.

A més, tota aquesta informació, juntament amb aquella aportada per ciutadans anònims a través de diferents xarxes de comunicació directa obertes pel partit (telèfon, correu electrònic, mapa de reivindicacions, Loomio, Facebook, web oficial, etc.), han servit per redactar el nou programa electoral que presentarem a les eleccions municipals del 2015.

El programa es troba en procés actual de disseny, i encara resta obert a totes les aportacions ciutadanes a través dels diferents canals de participació que tenim a la disposició de la població de Burjassot.

En paraules del portaveu local i regidor Emili Altur, “Aquest procés se situa dins d’un conjunt de mesures que, com a partit, estem implementant per a poder democratitzar la política i convertir-la, com no podia ser d’altra manera, en una eina de gestió al servei exclusiu del poble”.

El nostre Compromís, sempre, amb la democràcia.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *