Compromís per Mislata demana diàleg entre els partits polítics per a planificar els centres escolars

Les presses són molt males conselleres i, en aquest cas a l’alcalde de Mislata li tornen a trair. El divendres ens assabentem per la premsa que l’Ajuntament de Mislata havia oferit a la Generalitat uns terrenys per a fer un nou col·legi “Mestre Serrano” en l’altra banda de la localitat, en el solar del Quint II, i així eliminar els barracons prefabricats que des de fa més de 30 anys són part de l’estructura del col·legi. En Compromís per Mislata estem totalment a favor, i de fet hem demanat en els anteriors pressupostos que es faça un nou col·legi a Mislata, però ha de fer-se com toca, fruit del diàleg entre totes les parts i no en la premsa.

Aquesta publicació va coincidir amb la inclusió del centre Mestre Serrano entre aquells que seran renovats per la Conselleria d’Educació que encapçala Vicent Marzà, ja que les polítiques del nou consell han començat a prioritzar les inversions en el sector públic millorant les instal·lacions dels centres educatius públics. Una coincidència que torna a demostrar la forma de fer política de Bielsa, projectes amb els peus de fang i de cara a la galeria.

A Bielsa li han entrar les presses per a tapar els assoliments del nou Consell, cercant ser el protagonista de tot. Però, la qual cosa més ens alarma és que aquestes notícies no siguen tractades en un despatx que és com s’hauria de fer sinó en premsa. Javier Gil, li hi ha sol·licitat per registre d’entrada a Bielsa la còpia del document de cessió dels terrenys a la Conselleria, perquè en Compromís per Mislata ens estranya molt que existisca aquest document, doncs ni tan sol ha passat per ple o comissió la cessió dels terrenys municipals a la Generalitat.

Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata, denúncia que “Bielsa és un funambulista de les paraules, només ven fum, prioritzant el seu protagonisme. Així doncs, convidem a l’alcalde a sumar esforços i treballar de manera conjunta per a fer de Mislata una millor ciutat. No volem més projectes amb els peus de fang com el Centre de Dia, volem realitats”, conclou.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *