Compromís per Mislata demana la retirada dels símbols franquistes de la ciutat

Compromís per Mislata ha presentat una moció per què l’Ajuntament de Mislata elimine els símbols franquistes a la vila de Mislata. Sobretot les plaques falangistes del ministeri d’habitatge que encara estan en una part de les façanes de les vivendes de Mislata.

Així mateix en la moció demana realitzar un cens de vestigis i símbols d’exaltació del franquisme per facilitar la retirada dels mateixos en col·laboració amb la Direcció General de Reformes Democràtiques, per tal de fer complir el nou decret del Govern valencià que impulsa la llei de Memòria històrica abandonada per l’anterior govern del PP.

Des de Compromís per Mislata es demana que hi haja una celeritat en aquesta moció i que totes les veïnes i veïns de Mislata deixen de tindre al seu carrer símbols d’un temps de foscor del nostre país, en paraules de Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata, “estem oberts a col·laborar en la realització del cens de símbols per què els símbols siguen cosa del passat i deixen de ser una part de la decoració del nostre poble”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *