Compromís per Mislata proposa major transparència en els contractes menors de l’ajuntament

Compromís per Mislata ha presentat una moció per buscar una major transparència i informació en els contractes menors que realitza l’Ajuntament de Mislata en el seu dia a dia. “Garantir el coneixement públic de la totalitat dels contractes que adjudica l’Ajuntament ha de ser una necessitat” ha comentat Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata.

Els contractes menors només exigeixen l’aprovació de la despesa i la incorporació de la factura. La modalitat de contractes menors resulta justificable per la necessitat d’agilitzar l’actuació administrativa i facilitar les necessitats imprevistes, “però entenem que cal dotar el procediment de major transparència i informació” ha remarcat Gil.

“Saber en què es gasten el impostos del nostre veïnat fa a l’Ajuntament d’una institució més oberta. I hui per hui els veïns poden saber les despeses finals de l’Ajuntament però no perquè ha sigut elegida aquesta empresa” ha declarat Javier Gil.

Així mateix, “amb la nostra moció proposem crear una llista on totes els proveïdors interessats pugen inscriure’n, valorant amb criteris objectius la seua capacitat, àmbit d’actuació i experiència de cara a una possible contractació” ha conclòs Gil.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *