Compromís per Paiporta presenta una llista que combina experiència i activisme social

Compromís presenta una llista que uneix renovació, experiència i persones implicades en moviments socials per consolidar el canvi polític a Paiporta. Isabel Martín, que encapçala el projecte, aspira a revalidar l’alcaldia després d’un govern marcat pel rescat de persones, les inversions en benestar social i una gestió responsable.

L’experiència de govern l’aporten els actuals edils. Pep Val, regidor d’Urbanisme i responsable de convertir Paiporta en una ciutat més moderna i sostenible centrada en les persones, la mobilitat i l’accessibilitat; Beatriz Jiménez, regidora d’Hisenda i Administració General i artífex del “miracle econòmic” que en una legislatura ha aconseguit acabar amb el deute de 6’7 milions d’euros, sanejar els comptes i posar al dia el pagament a proveïdors. Guillem Montoro, regidor de Benestar Social i Participació Ciutadana que, amb només 22 anys s’ha convertit en el primer regidor trans d’Espanya. Revaliden també Toni Torreño, regidor d’Educació, filòleg i professor de Valencià de secundària; i Zaira Martínez, regidora de Joventut i Esports, infermera i esportista.

Entre les cares noves destaca Marian Val, enginyera forestal, tècnica de projectes culturals i educatius, una destacada esportista que compta també amb una àmplia experiència en Cooperació Internacional. També s’incorpora a la llista Rafa Gadea, Tècnic de Salut Laboral en el Centre de Salut Publica de València i vinculat al sindicalisme professional. També de l’entorn sindical, l’associacionisme i les ONG és Esther Coronado, periodista i Màster en Desenvolupament, Institucions i Integració Econòmica. Amb un perfil molt social, està Olga Sandrós, qui ha dedicat la seua labor a l’atenció de persones dependents. Berni Lerma, professor de filosofia i conegut militant de formacions d’esquerres; i Blanca Sandoval, metgessa a la sanitat pública amb especialitat en Medicina Física i Rehabilitació.

Una destacada formació acadèmica i l’activisme social caracteritza al conjunt dels integrants, on completen també Joaquím Tárraga, bioinformàtic i investigador del genoma humà en la Universitat de Cambridge; Laura Jiménez, actriu de doblatge; Miguel Domingo, Alba Michelena, José Vicente Rabadán, Encarna Valls i Aureli Lapeña són altres dels components. Tanca la llista Santiago Hernández, treballador social del centre de salut de Paiporta.

“Amb aquesta llista eixim a guanyar”, assenyala l’alcaldessa Isabel Martín. “Aquests quatre anys han sigut els anys de l’emergència.
 Veníem a rescatar persones, a reparar la desfeta del nostre estat de benestar, i ho hem fet. Els pròxims quatre anys continuarem sent imparables, millorant Paiporta, consolidant els projectes encetats i començant-ne nous per millorar la vida de les persones”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *