Compromís per Paterna convoca una assemblea ciutadana oberta tras la primera ronda de contactes

L’alcaldable de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “volem donar al poble la veu que durant tant de temps se li ha negat. Per això, després de fer una primera ronda de reunions amb altres forces polítiques per a decidir sobre el govern del canvi a Paterna, dijous 4 de juny celebrarem una assemblea ciutadana oberta al Teatre Capri. Considerem que la ciutadania té dret a saber, a preguntar i a demanar. I volem i devem escoltar-la”.

 

“Estem molt satisfets amb totes les reunions mantingudes, sempre amb cordialitat i amb l’objectiu d’aconseguir el govern del canvi al poble. Han estat reunions on la clau ha sigut parlar de les línies programàtiques per tal de confluir en les polítiques del canvi bàsiques per a poder fer de Paterna un poble més amable i amigable”.

 

“Considerem, i així ho hem manifestat sempre, que la política ha de tornar a la ciutadania, al carrer. I per tal d’aconseguir-ho cal donar-li a la participació ciutadana el paper que li correspon. D’ahí que per a nosaltres siga necessari celebrar l’assemblea oberta amb la ciutadania i que la gent puga participar i dir la seua”.

 

“Així, el dia 4 de juny, a les 19.30 hores hem convocat a tota la ciutadania al Teatre Capri per oir la seua veu. És l’hora de la gent del poble. Cal fer un pas enrere i deixar el protagonisme a totes les persones que han dipositat la seua confiança en el canvi, i a les que no també. I així esperem que siga durant estos pròxims quatre anys”, conclou Juanma Ramón.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *