Compromís per Paterna demana que no es torne a obviar el procés de participació pública en els pressupostos de 2022

La formació valencianista anuncia que donarà la possibilitat a totes les juntes de barri del municipi de conéixer els comptes municipals i així arreplegar les seues propostes

 

Compromís per Paterna ha demanat hui que l’executiu socialista de Paterna no torne a obviar el

procés de participació pública en els pressupostos de 2022, tal com va ocórrer en els darrers anys. Així ho ha demanat el regidor de la formació, Carles Martí, després que ahir l’equip de govern de Sagredo presentara el primer esborrany del seu pressupost als grups de l’oposició.

 

“El primer que observem pel que tenen previst fer és tornar a obviar tot el procés de participació pública previ a l’aprovació del pressupost. En eixe sentit, des de Compromís per Paterna, tornarem a fer eixe procés participatiu si ells no ho fan. Per a fer-ho possible donarem la possibilitat a totes les juntes del barri del municipi de explicar-los els comptes, i arreplegar les seues propostes per a incloure-les en els pressuposts com a esmenes”, anuncia el regidor de la formació d’esquerres.

 

Indiquen fonts de la formació que “hem presentat tal com vàrem anunciar una bateria de propostes als pressuposts municipals de Paterna per a l’any 2022. Entre les propostes que s’han presentat està la recuperació de la targeta solidària, una ajuda necessària per a la gent més vulnerable del municipi i que amb l’excusa de la pandèmia, es va suspendre i ara és hora de tornar a incloure-la en el pressupost”.

 

En este sentit Carles Martí ha manifestat que “en propaganda no s’escatima ni mig cèntim, per tant tornem un any més al dia de la marmota, uns pressupostos fets per complir ràpidament l’expedient i així poder anunciar que som els primers del món mundial, però la realitat és prou diferent, uns pressupostos sense participació i sense tindre en compte reivindicacions veïnals i amb una finalitat clara, l’augment important en la despesa de bombo electoralista per a major glòria del govern municipal”.

 

“Tenim clar que el que Paterna necessita són uns pressuposts realistes i centrats en les persones, en el que necessiten al seu dia a dia, unes voreres millors, una neteja millor, una protecció del medi ambient efectiva i compromesa, donant suport als nostres veïns i veïnes, creant treball per als paterners i les paterneres en els sectors de lluita contra el canvi climàtic i d’energies sostenibles”, destaca per concloure el regidor de Compromís.