Compromís per Paterna denúncia «l’ús patrimonialista que fa Sagredo de la web municipal»

Els nous temps demanen de noves formes i és per això que al passat Ple de Setembre es va aprovar a l’Ajuntament de Paterna una moció per obrir els espais informatius de la pàgina web oficial de l’ajuntament a la resta de grups polítics municipals de Paterna. Segons va manifestar en aquell Ple, Juanma Ramón, portaveu de Compromís “No pot ser que un alcalde que governa amb una minoria absoluta de només 6 dels 25 regidors del municipi, monopolitze la informació municipal. Paterna ha votat un consistori molt plural i això s’ha de visualitzar també en la web institucional”.

La moció que va ser presentada per EU i esmenada per Compromís, pretenia obrir els espais comunicatius i fer-los més plurals i democràtics, però segons denuncia la formació d’esquerres, a hores d’ara la web municipal “sembla més el facebook personal de Sagredo” que una pàgina d’informació municipal. De fet en el moment en què es va redactar esta notícia, a la web apareixia la foto de l’alcalde en quatre de les cinc notícies institucionals amb titulars tan poc objectius com “Sagredo incorpora més de 500.000 euros al pressupost de 2016 per a pagar Xarxa Llibres”, com si fóra el primer edil qui incorporara estos diners de la seua butxaca i no la corporació. Des de Compromís per Paterna denuncien este ús patrimonialista que fa Sagredo de la web municipal i este intent d’identificar ajuntament amb la seua persona al més pur estil dels populismes autoritaris.

Compromís denuncia, també, que mesos després d’haver estat aprovada la moció, l’ajuntament de Paterna ha habilitat un espai marginal i amagat a un cantó de la web institucional per a donar veu als grups polítics municipals mentre ell es reserva la part central per a promocionar-se.

“Malauradament a Paterna estem acostumats a governs autoritaris i a alcaldes que han governat este poble com si fora el seu ‘cortijo’. Edils com Borruey i Agustí governaren este poble al més pur estil caciquil. Sembla que Sagredo, en comptes d’abraçar les noves formes de fer política, democràtica, transparent i ètica, prefereix continuar amb aquelles formes que tant de mal han fet a Paterna. El problema de Sagredo és que només compta amb una quarta part del ple de l’ajuntament i un suport popular a la baixa”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *