Compromís per Paterna es reuneix amb el conseller d’Economia Sostenible

Representants de Compromís per Paterna es van reunir el passat dimarts 23 de Febrer amb el Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent. A la reunió que va transcórrer en un ambient de molta cordialitat, l’organització valencianista li va traslladar al titular d’economia la seua preocupació per l’estat del teixit industrial de Paterna.

En este sentit cal recordar que Paterna és la quarta ciutat més industrialitzada d’Europa, tot i que els seus polígons arrosseguen deficiències que dificulten el seu bon funcionament com a conseqüència de la nul·la inversió pública dels darrers anys. El Conseller ha transmés als representants de Compromís per Paterna la seua implicació i aposta clara per intervindre en els polígons industrials de la localitat per tal d’adequar-los a les exigències d’una economia cada vegada més especialitzada. Climent ha anunciat, també, que participarà en l’acte de creació de l’Associació de Xicotets i Mitjans Empresaris de Paterna com a mostra de la seua implicació en l’economia paternera.
Per altra banda, Juanma Ramón, portaveu municipal de Compromís per Paterna, ha traslladat al Conseller totes les iniciatives que des de l’organització d’esquerres s’estan duent a terme per aconseguir implantar les Clausules de Responsabilitat Social a les empreses públiques de la localitat. En este sentit, Rafael Climent, ha manifestat que una de les principals línies d’actuació de la seua Conselleria és treballar per implantar les directives de Responsabilitat Social Empresarial en les empreses del país donat que les dades d’implantació d’estes directives en l’economia valenciana són preocupants.
Des de Compromís per Paterna, el seu portaveu, Juanma Ramón ha manifestat “considerem que la millora de la qualitat de les nostres empreses i les condicions laborals dels nostres treballadors passa perquè els empresaris siguen sensibles a estes problemàtiques”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *