Compromís per Paterna: «No ens obssesiona parlar de cadires però no anem a donar un xec en blanc a ningú»

L’alcaldable de Compromís per Paterna, Juanma Ramón,  va assenyalar ahir de vesprada, davant de les més de cent persones assistents a l’assemblea ciutadana celebrada al Teatre Capri, que «no ens obsessiona parlar de cadires però tampoc anem a donar un xec en blanc a ningú». La reunió ha servit per tal de donar informació a la ciutadania que vol saber com va el procés de formar el govern del canvi a Paterna.

Ramón, que ha començat l’assemblea fent balanç dels resultats electorals del passat 24M, ha agraït el treball fet en la campanya, la confiança de la gent dipositada en les urnes i la participació. A continuació, l’alcaldable ha informat als assistents sobre la primera ronda de reunions mantinguda aquesta setmana, i de com serà el mecanisme del ple d’investidura.

Sobre les reunions, «totes han estat cordials i de moment hem centrat els objectius en fixar les línies programàtiques per a dur endavant un govern d’esquerres a Paterna. Cal dir que el PSOE no és contundent amb el tema urbanístisc, el dels megaprojectes com la Zona Franca i el Puerto Mediterráneo. I eixa és una línia roja que no se pot traspassar. D’altra banda, considerem que la participació ciutadana no ha de ser sobre projectes heretats, per la qual cosa el referèndum que plateja el PSOE sobre la Zona Franca no té sentit».

Seguidament han començat les intervencions del públic on la ciutadania ha expressat la seua opinió sobre l’actual situació d’impasse mentre es fan les negociacions entre els partits. «La gent ha demanat canvi, un pacte de progrés, on per a uns pot estar el PSOE i on per a d’altres no està. Alguns dels presents, fins i tot, ens han encoratjat perquè participem al govern ja que és l’hora que l’esquerra prenga les decisions. Ha estat una assemblea molt enriquidora, un exercici de participació ciutadana de veritat».

«Ara encetarem una segona ronda de reunions on tancarem el programa del govern del canvi i fixarem els mecanismes per a evitar que les línies roges que es fixen no es puguen traspassar. Després ja veurem el qui. El que tenim clar és que governar no és donar un xec en blanc a ningú», ha conclòs Juanma Ramón.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *