Compromís per Paterna presenta la seua candidatura per a les eleccions municipals de 2023

Compromís per Paterna va donar en la vesprada d’ahir el tret d’eixida cap a les eleccions municipals que es celebraran al mes de maig amb un acte de presentació de candidatura a l’Auditori Antonio Cabeza de la localitat i al qual van acudir més d’un centenar de persones. Un acte que va comptar amb la presència del diputat al Congrés, Joan Baldoví, i de la consellera de Transició Ecològica Isaura Navarro, i on es va presentar oficialment la llista que estarà encapçalada per Carmen Gayà.

 

Juanma Ramón, portaveu local de la formació, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a l’acte afirmant que “estem més que satisfets de la llista que presentem en aquestes pròximes eleccions, una llista molt potent, de gent amb moltes ganes de treballar per construir una Paterna millor. Una llista encapçalada per una persona que va mostrar com de bé treballa al seu pas com a regidora, tant al govern com a l’oposició. Paterna necessita altre tipus de polítiques, unes polítiques encaminades a millorar el dia a dia dels paterners i les paterneres i aquesta llista és l’única opció per garantir que eixos canvis es produïsquen”.

 

La candidata a l’alcaldia, Carmen Gayá, va manifestar durant la seua intervenció que “amb l’equip que hem format a la candidatura estic convençuda que el canvi a Paterna és possible, un canvi necessari, cap a unes polítiques més progressistes, on la participació ciutadana, la protecció de les persones, la cura del nostre entorn natural i dels animals i els serveis públics tinguen la importància que han de tindre. La ciutadania de Paterna ja no veu en tan bons ulls les polítiques de foto i vídeo i actes gloriosos de les dues últimes legislatures d’aquells que han governat el nostre poble, ens demanen ser escoltats, ser partícips del dia a dia del seu poble i açò és el que nosaltres els oferim i, com s’ha demostrat, els únics que podem garantir-ho”.

 

“Compromís hem fet moltíssima tasca en els últims anys per dignificar la nostra terra, una terra que altres havien tacat de corrupció, hem treballat de valent per millorar la vida de les persones, hem fet moltes transformacions en educació, hem millorat les xifres de treball, hem protegit a la ciutadania amb la renda valenciana d’inclusió i hem demostrat que sabem fer les coses millor econòmicament que altres governs que han tingut els valencians i les valencianes, tothom ho sap, i és conscient, que som exemple de gestió per a altres comunitats, però queda molt per fer i volem fer més”, va destacar el diputat al Congrés Joan Baldoví.

 

Per la seua part, la consellera de Transició Ecològica, Isaura Navarro, va assenyalar que “Compromís és garantia d’un millor futur per a les persones, el nostre treball al Botànic ha aconseguit que els valencians i les valencianes estiguen molt més orgullosos de la seua terra, esta transformació que hem aconseguit ha d’anar a més. Som la constatació que les coses poden canviar, que no tots els partits som el mateix, que Compromís és necessari perquè arribe un tercer Botànic amb el qual es continue avançant cap a un millor futur per a les pròximes generacions i evitar tornar als temps on els valencians i les valencianes sentien vergonya dels seus mandataris”.

 

Per finalitzar l’acte la candidata, Carmen Gayá, va anar presentant u a u als deu primers components de la llista electoral de la formació, la mateixa estarà formada per estos noms que segueixen a Gayá, Carles Martí, Pere Gago, Cecilia Calderón, Santi Puentes, Loren Pérez, Andrés Pons, Nieves Prat, Jesús Minguet i Juanjo González.