Compromís per Paterna proposa crear una mesa de treball per a elaborar els pressupostos

Segons declaracions fetes per Juanma Ramón, Paterna no es pot permetre quatre anys més de polítiques antisocials que obvien la formació d’aturats i no inverteixen en millorar la vida dels i les paterneres, “per això ens vam abstindre amb els pressupostos de Sagredo. No podiem aprovar uns pressupostos que no variaven substancialment les xifres del PP, però tampoc no voliem que es prorrogaren els de les retallades en drets i serveis a la ciutadania de l’antic alcalde popular, Lorenzo Agustí”. Compromís per Paterna planteja, ara, la creació d’una mesa de treball oberta a la resta de formacions polítiques i a la ciutadania a través de les Juntes de Barri. Una mesa que dissenye uns pressupostos de consens.

Compromís planteja com a document de partida la seua proposta de pressupost alternatiu. Entre les mesures plantejades per Compromís, destaca la necessitat de dur a terme un pla d’emergència social que aconseguisca la normalització dels barris de Paterna i que els paterners i paterneres gaudisquen d’una vida digna.

Compromís vol també facilitar l’accés a la vivenda dels pateneres i paterneres. “Tenint tants habitatges buids a Paterna no ens sembla just que moltes persones no troben casa. Volem que els bancs posen la seua cartera d’habitatges a l’abast de les persones, rellançant el lloguer social per a que tots els nostres veïns i veïnes puguen gaudir d’una vivenda digna”, ha declarat Juanma Ramón.

La inversió en els diferents barris del municipi és altra de les mesures importants d’aquest document. Per al portaveu del Grup Municipal de Compromís per Paterna, “és important millorar la qualitat de vida de tots els nostres barris, com també treballar per estructurar les vies de comunicació entre els diferents nuclis de població de Paterna. Aquests pressupostos que presentem, pretenen acabar amb la Paterna dispersa i desigual per a donar pas a la Paterna diversa i de les oportunitats”.

Els pressupostos alternatius que Compromís per Paterna vol portar a la mesa de treball, tenen previstes mesures destinades a la formació de treballadors, rehabilitació del patrimoni i a la potenciació de la creació d’empreses, facilitant el co-working i recolzant als emprenedors com a motor de l’economia paternera sense oblidar la importància dels nostres polígons i el comerç local en el desenvolupament de la comarca. La potenciació de l’Horta com a ninxol d’ocupació i com a recurs d’inclusió social necessita de la inversió addient com la plantejada pel col·lectiu de la Granja Júlia, l’Hort Multivers.

Un altre dels projectes que planteja Compromís per Paterna en estos pressupostos alternatius, es la creació d’un espai cultural i social autogestionat en les antigues dependències del Casino de Paterna.

Compromís espera comptar amb la participació de tots els grups per a la mesa de treball i recorda que en la legislatura passada ja hi va convocar una semblant amb el govern del PP i va comptar amb el vistiplau de Sagredo.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *