Compromís per Paterna trasllada a la Conselleria la necessitat de millorar la mobilitat metropolitana de Paterna

El Portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, i el regidor de la coalició valencianista, Carles Martí, s’han reunit amb el nou Secretari Autonòmic d’infraestructures, Josep Lluís Ferrando, per donar-li a conèixer de primera mà les mancances en infraestructures que pateix el municipi de Paterna. Ramón i Martí han traslladat a la Conselleria la necessitat de millorar la mobilitat metropolitana de Paterna, després de vore com els últims estudis apareguts situen la mobilitat del nostre poble amb València com el principal problema de mobilitat.

Dins de la informació transmesa al Secretari Autonòmic s’inclou la necessitat d’assolir la reivindicació veïnal d’augmentar la freqüència de metro a tota Paterna a 15 minuts, millorar les freqüències i les tarifes per a la línia de La Coma i la necessitat de reduir el tràfic rodat a les grans vies que circulen pel municipi. “Més que fer les vies més grans el que hi ha que fer és reduir el tràfic originat i amb destí a Paterna, la manera més eficient de fer-ho és millorant les xarxes de transport públic per a que la ciutadania no necessite utilitzar el seu vehicle”, ha destacat el portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón.

Durant la reunió el Secretari Autonòmic els ha informat del pla “Uneix” que està portant a terme la Conselleria per a dissenyar el pla estratègic d’infraestructures del País Valencià, aquest pla es troba actualment en fase d’exposició pública. Juanma Ramón ha volgut informar que “Des de Compromís per Paterna presentarem les al·legacions oportunes per a que en elles es vegen reflectides les necessitats de Paterna i les possibles solucions per al transport intern i extern del nostre municipi”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *