Compromís per Paterna vol transport gratuït per a aturats

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “arreplegar 1.400 signatures, per fer realitat que els aturats i aturades del municipi tinguen un transport públic gratuït, és sense dubte un indicador de les necessitats que demanda la ciutadania a l’equip de govern del PP. Però una vegada més, l’alcaldessa i els seus regidors no fan cas, donat el resultat”.

Segons Ramón, que hui ha lliurat aquestes signatures per registre amb el també regidor de Compromís per Paterna, Emili Mira, “en el mes de juny presentàrem la proposta a través d’una moció on demanàvem la millora de la mobilitat dels treballadors i treballadores desocupats. Moció que el PP va rebutjar perquè, tot i manifestar públicament que era una bona proposta, ja estaven treballant-ho. Però 1.400 signatures i tres mesos més tard, el silenci de l’equip de govern diu tot el contrari: que l’assumpte està en l’aire mentre els aturats i aturades del municipi segueixen pagant l’autobús o el metro quan les seues maltretes butxaques quasi ni els ho permeten”.

“Una mesura concreta com aquesta pot evitar situacions innecessàries, com viatjar sense bitllet amb el risc d’una multa que no poden pagar. Es tracta de facilitar a les persones que han de buscar-se la vida que empren el transport públic i el preu no siga un entrebanc”.

“Per aquesta raó, a finals de juny encetàrem la nostra campanya d’arreplegada de signatures de veïns i veïnes de Paterna, per tal fer palés que no sols és una proposta de Compromís, sinó que a més a més és una exigència de la ciutadania paternera amb un objectiu comú: implantar un abonament de transport gratuït per a que es puguen beneficiar els aturats més necessitats, abonament que ha de cobrir la línia d’autobus municipal, la línia 1 de metro, el tramvia i la línia 62 de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València”.

“Des de Compromís per Paterna seguim amb l’arreplegada de signatures per a facilitar la mobilitat dels aturats i aturades del municipi. I hem requerit a l’alcaldessa que prenga en consideració les 1.400 signatures per tal de dur endavant alguna acció o programa al respecte, així com que incloga als pressupostos de 2015 el cost per a fer efectiva la gratuïtat del transport públic a Paterna. Esperem que el PP, per una vegada, antepose els interessos de la ciutadania al seus propis”, conclou Juanma Ramón.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *