Compromís per Torrent conmemora el 25 d’abril

Aquest dissabte és 25 d’abril, data en què recordem la desfeta d’Almansa, per la qual vàrem perdre el nostre autogovern i commemorem la Diada de les Llibertats Valencianes, per refermar la nostra voluntat de continuar sent poble i reivindicar-nos com a valencians, perquè la consciència de ser poble és la millor garantia de progrés.

És per això que des de Compromís per Torrent organitzem una trobada per agafar forces de cara a les eleccions imminents i defensar el nostre país #ambValentia, com diu el nostre lema de campanya.

A les 10h hi haurà un esmorzar a la seu de campanya, en el carrer Elena Tamarit, 4, que està al costat de la Font de les Granotes. Hi haurà picadeta i beguda i l’entrepà serà faixat.

I cap a les 11.30h anirem a l’encreuament entre l’Avinguda del País Valencià i el carrer 25 d’abril, lloc triat com a símbol del valencianisme que reivindiquem per a Torrent, i, acompanyats per tabal i dolçaina, farem una lectura honorífica d’aforismes de Fuster.

Perquè ‘tota política que no faces tu serà feta contra tu’, com ja va escriure Fuster, una màxima que creiem més viva que mai i que posem en pràctica des de Compromís.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *